Nationaldagen

Började jobba 12:30 lunchen var vid 13.. Vi hade tur med vädret kanske lite för tur.. Lite för varmt för de gamla att sitta i solen så vi fick springa runt med parasollen allt efter solen flyttade sig!!
Men med smidig personal och vissa anhöriga som hjälpte till flöt grillfesten med de gamla anhöriga och personalen på riktigt smärtfritt..



Här har vi då våran service mind personal:) Ulliz och Saye!!



Efter att vi hade serverat alla så fick personalen lite andrum till att äta.. Här Riina :)
*Gapa stort*



Hatice och Zehra undvek solen och  hade rollatorna som bord:)



Här hade då vår diskare för dagen *s* All disk langades i genom köksfönstret som glatt togs emot av diskmästaren Jesper:)



Jocke hjälper vår allas tant med att äta:) sen att han aldrig kan se normal ut på bild är inte mitt fel:)



Efter maten tårta och kaffe.. Tårtfördelning.. Körde lite team work där.. Ulliz och Emma skar jag lastade över på en vagn sen delade några ut dem.. Vi hade lite för bra team work.. Blev bara 20 bitar för mycket *ehh*
Bjöd in lite anhöriga som kommit men inte anmält sig!!



Klart att Flizan ska va med på det som händer på jobbet.. Hon är ju den som bott längst:) Hon verkade nöjd men tyckte vi borde grillat lite fisk i stället :)
Riina tog hand om henne!!



Köksorna efter grillningen helt slut:) Sandya och Hala och sandyas dotter.. Vi kom fram till att vi tog soppa till middag istället och hoppade kroppkakorna, dom gamla var nog mätt i alla fall.
Dom var trötta och ville i säng innan middagen, inte många ville ha kvällsfika...



Saye slut efter arbetsdagen.. Kräver en hel del av personalen vid sånna här stora saker..



Fick bärhjälp från moppen och upp för trappen.. Först stoppade han in hövve i hjälmen men insåg att eftersom han andades såg han inget så jag öppnade så han kunde bära såhär i stället..
Kanske ska hyra ut han som bärhjälp från affären?? *s*
Han ska bara bära nått hela tiden..

Hoppas ni haft en bra nationaldag;)

Kramis

Kommentarer
Postat av: ulliz

fina bilder på dagens stora grillning S Nu har jag haft lite tid & bloggat =) känner mej ovanligt pigg i natt, vet inte va jag ska hitta på riktigt. Ska nog titta på en film som går på 4an, antar du gjort natti. Du har ju en morgondag oxå, sovgott pöss & kram på dej stumpan

2008-06-07 @ 00:33:49
URL: http://tarzangirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0