scrap dag:)

Så var julkänslan borta.. Det har regnat hela natten och hela dagen så snön är borta..
Tur man har hund annars skulle man aldrig komma ut sånna här dagar inte frivilligt i alla fall:)

image409

Kom in lagomt halvfrusna och blöta..
Virade in mig i en filt slog på tv:n och scrapade lite på pelles fotoalbum och Äntligen är det klart.. Trodde inte riktigt att det skulle ta så många timmar som det gjort..

image410

Nu ska jag börja scrapa med mina egna fotoalbum istället. Har sorterat bilderna så det är bara att köra igång.. Ska samla lite ideér först på nätet.

Tänkte jag skulle börja storstäda men det tar vi på lördag när jag slutat.. Så är det städat till första advent :)
Peter kom hem men åkte nästan på en gång i väg och solade..

image411

Peter bara skrattar åt mig när jag tar fram kameran och säger denna kamera..
8 dagar kvar sen kommer mamma.. Pratade med henne i tele i dag;)

allt för mig

kram

Kortis

Jobbade 7-16 i dag men vi hade avdelningsmöte mellan 14:30-15:30. Drog ut lite på tiden..
Kom hem och scrapade lite i Pelles fotoalbum.. Nu är det snart klart.. Tack och lov har slut på ideér..
Kom sedan på att det är första advent på söndag så jag plockade fram adventsstakarna och döm av min förvåning alla fungerade..
Brukar dom aldrig göra...
Jag jobbar kväll på söndag så jag måste vara förutseende *s*

image408

Den lilla får stå i sovrummet för det ryms ingen större..
Snöade ute i dag med så man fick riktig känsla av att det snart var jul.. Eller snart det börjar närma sig i alla fall:)
Nästa helg kommer mamma :) JIPPI

kram

Löneförhandling och kortis dag

Var på löneförhandling med facket och chefen i dag.. Gick ganska bra.. Tror jag lär väl få ghöra det av chefen i morgon annars :)
Fick gå hem efter jag och Sandya i köket gick till centrum visseligen inte långt men hu vad kallt det var.. Mötte Tina på tekniska också kul att se henne igen:)
Åkte hem och tog en bild på det kalla vädret..

image406

Jocke hade varit ute med bus så det slapp jag.. Vill inte ens titta ut.. Okej kollade graderna 0,5.. Ja jag vet att jag är frusen av mig!!
Hoppade in i duschen innan jag gav mig på tvättberget..
Efter det hamnade jag framför tv:n och fortsatte scrapa i Pelles julklapp.. Måste ju bli klar innan jul:)
När jag sedan tröttnade på det så satte jag mig framför datorn och såg mailet från Mia och fick sådan lust att ringa upp och säga hej..
Letade runt på alla söksidor som har nummer.. Hittade hennes och ringde upp.. Kul att höra hennes röst:)
Bus sover på soffan och jag väntar på att Peter ska komma hem.. Dom jobbar över i dag för dom var tvungen att bli klar med några utskick till nya kunder tror jag..

image407

Sover med ett öga öppet:)

kram på alla nu ska jag gå och se om jag kan laga till nån mat..

Lite info

Modo vann över Timrå med 2-0 Viktigt när de gäller 2 norrlännska lag! Maktkamp..
Modo haltar rejält på skadar sidan just nu.. Senast i går blev Oscar intacklad i sargen med huvudet före.. Inte värre än en hjärnskakning tack och lov.

Fick skjus hem av Anneli tänkte ta bussen men fick sluta tidigare då det fanns folk till 21. Skönt att va hemma en timme tidigare!!

En gammal kompis fick en son den 17 :) 4 dagar före beräknad födsel. Han tittade ut med akut kejsarsnitt ..
Grattis :)

Mia min Mia ska separera från sin sambo.. Jag blev jätte chockad.. Men funkar det inte så gör det inte!! Tycker det är jätte tråkigt samtidigt som jag kan förstå att man inte kan hålla i hop bara för att. Allt kommer lösa sig för er alla..
skickar massar av stötta kramar.

Om 2 veckor kommer mamma ner:) Jag frågade Ice vart mormor var han sprang till dörren och lade huvudet på sned, sen frågade jag var är husse han sprang till fönstret och viftade på svansen sen frågade jag var är farmor då la han sig ner och suckade..
Frågade sen var är matte. Då tittade han på mig som är du helt vilse.
Sen sa jag Jocke ska gå ut med dig i morgon då sprang han in i sovrummet kollade mot lillstugan och viftade på svansen.
Snacka om killen som har koll:)
Peter var inte hemma vid tillfället och är Peter inte hemma så vet han att han ser honom genom fönstret när han kommer..
Mamma kommer genom dörren.
Jocke och Jonna bor där ute i lillstugan.. Kommer bli klurigt att vänja av honom det:)
Farmor ser han ju varje dag lagomt kul kom med nå nytt:)

Men det är kul och se hur han reagerar :)

Nä nu ska jag i säng har kört en näsrensning lagomt kul.. Fy när vattnet rinner när i halsen.. *URK*

Natta sött

uppdatering av dagen

Nu har liket vaknat till liv efter att ha utfört lite måste saker här hemma..
Peter är på bilmässan och jag har precis bytt på marsvinen. Min ena tösa knös Frillan har kliat sig fördärvad på kroppen.. Kollade upp om sjukdomar och sånt och kom fram till att jag ska testa bada henne i fungoral. Förmodligen har hon fått mjäll. pluttan!!
Jocke hade precis som jag varit lika pigg i morse vid 7 tiden:) Undra vad ölen innehöll i går?? Jag brukar väl aldrig vakna vid 7 efter en fest och speciellt inte på min lediga dag.. Jocke är  inte heller direkt känd för att vara jätte pigg på mornarna:)
kan väl lägga ut nån mer bild från gårdagen..

image401

Festprissen Wilma måste ju få vara med:) SÅÅÅÅÅÅÅ söt!

image403

La camilla:)

image405

Marie och Robin :)

Dom mest oseriösa bilderna behåller jag och dom som var på festen för oss själva *s*

Hade nu så bra:)


50 års kalas

Efter att ha fyllt på vätske depoerna och varit på en promis med bus har jag nu lite ork att uppdatera från gårdagen.
I går var det dax för phias överaskningsfest! snacka om att hon var borttrollad hon hade inte en aning om vad som skulle hända.
Bortförd på jobbet utspökad kom hon till oss. *SUPRICE*

image396

Temat var då 80 tal!!
Därför ser då en del ut som de gör:)

image397

Present öppning. Efter hon hade följt ett snöre där 50 paket hängde i hela rummet. Sen fick alla som ville skänka ett bidrag i en typ pappersbrevlåda. Så hon skulle få åka och simma med delfiner..
Bjöds på mat och välkomsdrinkar!

image399

Lite kareoke.. senare på kvällen..

image400

Här var min personliga fotograf :)
Vi fick skjus av Marie och hennes kille till Huddinge och sen tog vi en taxi därifrån och hem..
Det första jag gjorde när jag kom hem var att tvätta håret. hade så mycket hårsprej så att när jag tog bort gummisnodden satt håret kvar i samma posé..

kul var det!!

Nu ska jag göra lite vettiga saker innan min sista energi tar slut..

Kram

present pyssel

i onsdags jobbade jag kväll.. Inte mycket att spekulera om.. I går jobbade jag 8-17 först var jag i väg med en tant och lagade en rullstol sen åkte jag upp på 2:an mellan 12-17.. I dag var jag först på jobbet  vandrade ner i huddinge centrum och köpte present åt Phia som fyller år i dag:) Mötte Jocke på vägen!
Kom hem pysslade lite med hennes presenter:) Tur man är händig då kostar det mindre *s* blev ett ljusfat med blommor och en gästbok som jag körde lite scrap på..

image393

Fortsatte med att scrapa fle sidor i fotoalbumet till Pelle i julklapp. Och jag korten kom ÄNTLIGEN igår..

image394

Mitt i mitt pysslande knackar det på dörren och Peter går och öppnar och säger sedan det är nått för dig!! Jag lyssnar på pojkspolingen som står i dörren och Peter ger mig pengar och säger köp.. Blev förvånad då jag inte alls var intresserad.. När jag sen kommer tillbaka med ljusen säger Peter det var billigare att köpa än att värma upp huset.. *s*

image395

Nu har vi 3 ljus som skulle brinna länge och vara bra.. Lyssnade bara med halva örat så vad vet jag??

När jag kom hem i dag var jag ute på värsta promisen med bus inte alls kul.. Först möter vi en dam med en schäfer som skriker åt oss att vi kunde gått en annan väg.. Men hallå!!  Hon har varit på Peter flera gånger med.. Sen drar Ice som tusan jag fattar inte alls vad han höll på med var ju 2 rådjur framför oss..
När vi ska svänga upp på vår väg börjar Ice morra och skälla han som oftast bara skäller en gång sen är det bra.. Var någon som hade en reflex som lyste rött sken över hela denne person. *Suck* till råga på det snöade det!

Min tandvärk är borta tror det kan vara bihåleinflammation då jag läst på nätet om det!

allt för mig nu

kram


Ont det gör ont

Idag har jag funderat *s* och varit ledig.. 
2 smarta tips har jag kommit på..
Nummer 1 om man somnar i kontorstolen sabbar man inte frisyren. Somnade där vid 20 i går kväll Peter väckte mig vid 21 tiden *s* Alltid kunnat sova vart som helst!!
Nummer 2 så här kommer man över en 7 års kris när man firar 7 års dagen jobbar man kväll och när man firar 7 års förlovning jobbar man kväll *s* Jag har ingen 7 års kris än ...

Mina Foton har fortfarande inte kommit så jag tycker inte om posten Längre!! *Sorry mamma ;) och Jonna som har det som drömyrke*
Jonna och Riina har uppdaterat sin resedagbok från Australien.. Kul att dom har tid:) saknar dom redan dom åkte i lördags.

Var ute med bus när jag vaknade i det lagomt roliga vädret.. Peter sa det regnar ju i alla fall inte. Men dimmigt å grått var det..

image391

Fast bus passar in bland höstfärgerna:) Nu skulle han bara in i skogen och jag vägrade och han vet att han är starkare än jag. Han drog och jag tog tag i en lyktstolpe:) Så jag vann skogskampen!!

Tanden värker fortfarande. Har nog inget annat val än å traska i väg till tandläkaren vare sig jag vill eller inte!! Jädra skit!!

image392

Peter och Ice myser på kvällskvisten! Lagomt ihop tryckt Peter *s* ice är rätt stor även om han tror han är en liten bäbis..

kram

Tandvärk vila

1 ipren och lite magnesyl senare så har jag ingen tandvärk längre!! Tack!!
Gud va skönt!!

Tandvärk!!

Slutade 14 idag och i hopp om att mina bilder skulle ha kommit i dag så gick jag och köpte ett liten scrapbook.  Ska ju bli Pelles julklapp. Kom hem tittade i brevlådan och blev mega besviken.. Hallå posten ska hinna klart till jul. Scrap innebär en del planering.. Kommer de inte i morgon blir jag galen..
Började med framsidan i alla fall..

image388

För 2 år sedan sporalfyllde jag ett hål i en tand.. Jag som då avskyr att gå till tandläkaren gick aldrig tillbaka för att göra klart det. I kväll började den molande intersiva tandvärken.. ÅHH vill inte gå till tandläkaren..Visste att det inte skulle hålla förevigt men jag hade hoppas att det inte skulle komma än på ett tag.. Nog bara att ta sig i kragen å gå dit!!
Låg och slöade framför soffan med en magnysyl mot hålet i tanden. Brukar hjälpa vid tandvärk.. Men inte i dag!!
Såg nått gapprogram.. Där dom slogs och svor mer än vad kameran han med.. Jerry spring nånting!!

image389

Frusen med tandvärk!!

I går hade jag och Peter varit förlovade i 7 år och min mamma och pappa firade sin bröllopsdag.. Å till till råga på det GRATTIS VERRA!!

kram


Kallt

Fy fabian vad det var kallt ute nu.. Tittade på termometern -1,8 öhh ja är inte frysen av mig :) Flecce tröja dubbla sockar tofflor och filt..
Så här snygg bil åkte jag med till jobbet i morse..

image386

Man kan ju tro att vi har totalkvaddat henne. Bara Peter som håller på och ska lacka om henne och byta saker och ting på henne..
I går när Peter hämtat mig så på vägen hem sitter jag och tittar ut genom sidorutan och precis när jag vänder på huvudet så ser jag ett rådjur framför bilen och Peter tvärbromsar. Jag skriker.. usch vad nära det var.. Vet inte om jag blev mest rädd för rådjuret eller den eventuella krocken.. Kul var det inte!!
Vi har haft en sån där löjligt roligt oseriös dag på jobbet i dag med diskutioner om det andra som inte lätt till annat än garv!! Men kul har det varit!!
Praktikanten som går med mig är en jätte gullig tjej som passar in bland oss.
På måndag åker Saye till Gambia i dag åker Jonna och Riina till Australien.. Saknar dem redan!!
Börjar få lite separations ångest, det var sista natten i lillstugan för Jonna i natt.. Och när hon kommer hem har de flyttat :( Kommer sakna dem.. Tur att Jocke bor kvar ett tag till så behöver jag inte få separetionsångest för båda samma dag...
Skulle på party var det tänkt i dag men då min förkylning är som den är så avböjde jag det.. Rösten behöver få vila sig!! Å det gör den ju sällan med alkohol i kroppen..

image387

Så här road var bus på kvällskvisten.. Ser ut som en snigel eller nått..
Jag och Peter ska se pojken med gulbyxorna som han fick i födelsedagspresent av Jonna och Jocke i efterskott.. Dom tittade in med dom i går:)
Undrar om byxorna kommer till jul *s*

kram

Ledig dag

Idag har jag inte gjort mycket sovit länge vilket inte är så ovanligt för att vara mig!!
Snurat runt lite på nätet plockat och tvättat!!
Skönt att bara vara!!
Jag är inte helt kry.. Hostar och snorar så kroppen kanske behövde bara vara.
Peter åkte ut och handlade en sväng och kom tillbaka med Max mat.. Ja vi åt det i lördags med men det är ju så GOTT!!

image383

Reklam bild för Max :)

image384

Ice äter hamburgare..

Pysslat lite idag med.. Lackat lite paket.. Fick lite julkänsla nu när det finns lite snö ute..
Håller på med ett maskprojekt just  nu.. Låter udda jag vet.. Jag hart gjort en mask i gips och sen ska Peter också göra en och sen ska det bli en tavla.. Får se hur det slutar *s* Så det har jag också hållt på med idag..
Givetvis har jag gjort lite tvålar i liljekonvalj..

image385

kramar

Seminarium

Det känns som om den här dagen blev flera dagar.. Den har varit så lång. Så man kan nästan dela in den i 4 delar *s*
Klockan 20 över 8 åkte jag och Jonna till Kommunalhuset där vi skulle vara på ett miljöseminarium mellan 9-12. Var väl si så där intressant.. Somnade i alla fall inte som vissa där gjorde *s*
Jag och Jonna åkte hem och det var riktigt mysigt väder ute så vi bestämde att efter vi ätit skulle vi ut med bus i solen.. Var nästan så man fick lite vårkänsla över sig..
Jonna tog lite tid på sig så det var inte så jätte mycket sol kvar när vi kom ut..

image381

Jonna lärde sig nått nytt vid sopstationen.

image382

jonna och bus på väg hemåt!

När vi sen kom hem igen gick jag och la mig och läste inte utan min dotter och bus kom och la sig på mina ben. Vi somnade båda två och vaknade när Peter kom hem. Inte sovit så bra de senaste 2 nätterna pga hostan.. Natten till i går satt jag och sov i 1 timme och 45 minuter. I natt sov jag lite bättre men man vaknar hela tiden och hostar..
Jag och Peter åkte och handlade lite och när vi skulle betala så kostade 1 hundben 60 kr. Vi lämnade tillbaka det!! Så mycket kostar dom inte på coop. Hämtade även ut mitt paket från coolstuff. Gjorde små julklappar av dem.. Nu är det inte många kvar att köpa..

Nu ska jag se bonde söker fru!!

Ha det så länge kram

Vinter

Jobbade 8-17.30 i dag och när jag skulle åka hem var mina nycklar borta. Letade och letade och var mest stressad över att Peter stod och väntade.. Och vart låg de?? Jo där man letade först i köksförklädet.. Ja ja man lär så länge man lever eller nått sånt:)

Ska på miljöledningsseminarium i morgon med Jonna mellan 9-12 sen tar jag komp resten av dagen kan behöva vila mig så jag pallar helgen.. Har så jädra ont i lungorna av allt hostande. Somnade vid 5 i morse och skulle upp vid 7.. Lagom lång sömn.. Lär sova riktigt gott i natt hoppas jag utan massa hostattacker.. Börjar gäspa redan nu.. JAG? Som aldrig lägger mig innan 12.
Näsan ömmar den med av allt snytande..  Men det är ju den årstiden..
Nu har vi i alla fall fått lite snö som ligger kvar på marken.. Inte för att jag är så förtjust i snö men det blir i alla ljusare ute..

image380

I morgon kommer mina beställda Foton bla från Pelles 40 års fest morfar begravning farmors begravning och massa annat kul.. Så i morgon ska jag börja projekt Pellé.. Och scrapbooking lite..

Nä nu orkar jag inte mer i kväll

Kram

seg söndag

Sov länge ganska välbehövligt!!
Klev upp och hoppade in i duschen när Peter åkte iväg och köpte farsdagspresent..
Gjorde mig i ordning..
Pratade med mamma. Hälsade till pappa genom henne då han var på jobb.
När Peter sen kommer hem går han ut med Ice och jag slår in presenterna. En tröja, 2 farsdagsbingolotter och en dagens på hästar.

image378

Går över till svärföräldrarna.. Fikar lite träffar en trött Viktor och Sussi och Pelle.

image379


Ice fick ett ben!!

Mega seg söndag men det är väl så söndagar ska vara:)

Kom på att jag måste slänga in mina arbetskläder i tvättmaskinen det är ju trotts allt arbetsdag i morgon!!


Kram


40 års party

Min mor sa till mig i går i tele spar rösten vi pratar inte så länge..
oj nu har jag ingen röst kvar!!
Åkte ut i morse för att handla en 40 års present åt pelle blev ett present kort på 1000 kronor på Jc.. Åt på Max innan hemgång. slog in presenten  och åkte. Vi kom dit vid 4 snåret skulle inte alls stanna länge.. Åt plockmat vilket bestod av pastasallad kycklingspett bröd med ost och nån salladsblandning. sen blev det efterrätt panacotta och kaffe jag valde en te då jag fick en hostattack..

image372

Innan alla kommer igång. Peter läser leksakskatalogen!!

image371

Denna satte peter och svärföräldrarna upp på deras dörr. Pelle är aik:are..

Lite tipsrunda med frågor om Pelle. Pelle är min sambos syster karl.
Efter tipsrundan var det lagindelning med massa olika saker.. och grädde på moset hade alla lag en kareokelåt.. Vi var 4 i vårt lag varav en spelade trummor.. Tog i för kung och fosterland åhh min arma hals..
Men det blev utslagningssång då jag inte hade så mycket röst kvar och 2 av dom som var med i laget hade druckit för mycket bira var det Peter som fick flagga vår fana. vilket slutade med förlust!!
Vann i och för sig kareoken med 3 +++ vi hade ju en egen trummis:) Låten Creedence Clearwater Revival - Proud Mary.. alla andra övade vi tog det som det kom..

image373

Sen blev det lite bling bling på himlen..

kvällen fortsatte med disko på övervåningen..

image374

Pelle fick denna i present!!
shit vad kul det var..
Lärde pelle och Sven dansa 2 1 tryckare  med snurr verra vet vad det är *asg*
Jag och Peter lämnade stället näst sist..
Lillebror håller ut:)
var hemma vid 10 över 2..
Ice ville ta sig en sväng innan vi åkte hem inne i huset.. Nyinflyttat juh!! och det luktade korv och massa annat.. Fick med en påse med korv osv till honom..
Kanon kväll fast jag har sjungit för mycket!!
Rösten kommer inte funka i morgon  fast det kan man leva med ;)

Kram

sjuk

Vaknade lagomt ont i halsen och huvudet i morse klev upp och drack te med honung.. Låg och läste länge.. inte utan min dotter hört mycket om den genom alla tider men inte tagit tag i saken och läst boken.. Filmen har jag sett.
Mamma ringde lika hes och dann hon. Gav henne den nya mailen jag fixat åt henne.
Var till slut tvungen att hasa mig ur sängen och ut med bus.. Nöden har ingen lag!!

image361

Peter kom hem och tog en snabb middag shakeoch makrill *usch* innan vi åkte på posten och hämtade ut paket..

image369

Ice älskar det och sen ska han komma och pussas när han ätit makrillen *ryser* Snövit är i alla fall såld och gick igenom besiktningen. Äntligen ingen bilfirma på gården!!

image362

Mitt löshår hade kommit som någon hade väldigt roligt med.. Som straff blev han utseed till första limmare..
Fick även mina chenillesockar 20 par.. Varmt och gott till snön kommer:) Panduro paketet med allt pyssel hade också kommit. Peter fick sina beställda lampor till bilen..
Började med att lacka lite julklappar..

image363

Fick lite jul över mig när jag kände doften av lacket:) fattas bara gran då det snöade vid halv 11 tiden!!

image370

Peter undrade om inga barn i Nyland lärt sig vad tålamod var.. För jag började smälta lacket innan jag hade plockat fram stämplarna..
När jag tröttnat på att piffa till julklappar satte jag igång med lite tvålar då min svarta färg nya form och nya dofter hade kommit.

image364

Dom grå har doften liljekonvalj. Dom 2 runda snäckorna är honung och konen och den avlånga är kokos..
Tycker dom ser goda ut *skratt*
under idol hade 2 i detta hus svårt att koncentrera sig på tv då åtminstone 1 av dem var jätte trött.

image365

Ice har hittat en bekväm liggplats!!

image366

ser ni en viss likhet??

image367

Nä nu får det vara nog!!
Ice hälsar till mormor!!

Upptäckte i kväll att mina ägg hade börjat vifta på stjärten *asg* alltså mina zebraciklider har lagt en miljon ägg som nu fått en liten svans som de börjat vifta med. Nu kommer de inte dröja många dagar innan mamma och pappa zebraciklid har fullt shåå att få dem att vara där de är.. Hon plockade upp säkert 20 i munnen och spottade tillbaka där hon tyckte de skulle vara.. Ganska coolt att se!!

kram på alla

ops

Lagomt roligt att vakna i morse sov dåligt med halsont.. På förmiddagen på jobbet kände jag mig riktigt hängig och undrade om jag skulle stå pall hela dagen.. Men efter jag tagit 2 alvedon mot nått som kändes som feber och tryck bakom ögona lättade smärtan på eftermiddagen. Kände mig inte på topp när jag kom hem men hade ialla fall ork att börja städa på kontoret annars vet jag att jag måste göra det i morgon. För på Lördag ska vi på 40 års fest och Söndagen vill jag helst ta det lugnt..
Hittade ett lypsyl samma som jag hade sommaren 2006. Nästan så jag borde göra en tavla av det :) Den sommaren går till historien *s* Men kul hade jag och kul var det..
Ni kan få se några bilder från den sommaren:)

image354

På parkbänken när krogen stängt *asg*

image355

På Robbans med Eva Ulliz Jocke Peter och jag.

image356

Skönsjungande sångfåglar *s* på falken.

image357

Kräftskiva hos Riina :) Tar de normalste bilderna med *s*

image358

Boten Anna Falkens och Kents sommarplåga 2006 för alltid *s* Tjatade till mig den varenda gång jag var där ..

image359

Efter 4 veckors kräftskiva Falken limosinåkning grillfest skansen grönan. Fullspäckat schema varje dag var man tillbaka på jobbet i en dag innan man hade semeter igen i 4 dagar och åkte i väg med en farbror på jobbet till hans sista önskan attt få komma hem till sitt hus i värmland. Jag och Tina. Perfekt avslutning på sommaren 2006.


Så åter till dagen efter städningen så gjorde jag lite tvålar innan jag slösurfade runt här..

image360


Tack och hej


En kortis

Dagen har väl varit så där måttligt road. Jobbat 8-17. Vissa var lagomt glada på jobbet så lagomt glädjespridande för ens eget humör.. Men så är det väl.. Man jobbar rätt mycket tillsammans och man kan inte alltid vara på topp.
I bland blir små saker stora men i slutändan brukar det lösa sig!
Börjat få ont i halsen.. Orkar inte bli sjuk! Orkar och orkar vill inte!!
Fick skjus till jobbet i dag med svärmor Peter och hans farsa åkte husbilen för den skulle bytas till vinterdäck på.. Vilket jag då kanske inte förstår då dom inte kör den på vintern.. ja ja inte min husbil..
På fredag sälj nog snövit vår ford köparen är klar ska bara besiktas först. Vilket inte kommer vara några större problem..
Ska hämta ut mina paket med ett från panduro och mitt löshår.. Åhh vad roligt det ska bli.. I alla fall för mig.. jag är ledig i helgen..

Nu ska jag ta och avrunda..

Kramis

En hundig utmaning

image353

Frida utmanade några vänner och sen alla som hade hund så jag tänkte jag kunde göra den..
Den går till så här..

Varje utmanad hunds matte/husse skriver 6 underliga/konstiga fakta om sin/sina hund/hundar och samtidigt anger man reglerna för leken på sin hemsida/blogg. Sedan utmanar man 6 nya hundar med matte/husse genom att skriva en kommentar i deras gästbok.

1. Min hund har alltid saker i munnen skor mjukisdjur sockar handdukar det första bästa han får tag i. När man kommer hem i bland har han tömt tvättkorgen på sockar osv då ligger de utspridda i hela huset.

2. Ska alltid hjälpa till att plocka upp varorna när man har varit och handlat. Ner med huvudet och upp med vad som helst en morotspåse eller gurka. Det första han får tag i:)

3. När Ice var liten älskade han ligga under soffan. Det gjorde han länge trotts att Ice blev större hittade han olika stilar att ta sig in under soffan. En dag kom han in under soffan men inte ut :) Vi hörde världens tjut och där under låg Ice fastklämd. Sen slutade han testa krypa under soffan mera:) Han låg efter det istället på ryggstödet på soffan.

4. Lärde Ice i ett svagt ögonblick att öppna lådor vilket jag idag bittert ångrar. Nu går han lös på kökslådorna så fort han vill ha ett nytt ben eller godis ur sin låda.

5. Fick en ny fin bädd med mjuk lurvig madrass av husse innan vi åkte till Grekland vilket vår kära Ice vägrar ligga i. Han har aldrig haft kanter på sin säng och det är det på denna. Han har legat där en gång det var när jag mutade honom med grisöra. Då låg han där tills han fick örat och sen gick han iväg.

6. I bilen sover han med huvudet på baksätets ryggstöd hur det nu kan vara bekvämt..

Jag utmanar Veronica!!! och alla andra hundägare!!

kram


Dagen i dag:)

Inte gjort speciellt mycket i dag. Sov ut vilket är skönt när man jobbat helg även om helgen varit otroligt lugn..
Var ut på 2 promisar med bus:) Vilket man inte kommer undan..

image348

När vi busade runt på tomten hittade jag även denna överlevare:)

image349

Vad den nu gör vaken den 5 november..
Dom säger att det ska snöa i natt hoppas inte då jag har lite ågren över att åka buss. Får se hur det blir i morgon..
Ställer in mig på buss men hoppas kunna köra moppe..
När jag kom in igen dammtorklade jag lite bland mina grodor..

image351

Peter kom hem och det första han gjorde var att ta på sig lite mer kläder och gå ner och byta vinterdäck.
Dubbla byxor dubbla tröjor + vinterjacka.. Det börjar bli riktikt kallt nu..

image352

Medans han bytte däck började jag laga mat och fundera på om jag var riktigt sjuk. Det är 5 dagen i rad jag lagar mat.. Nått är fel.. Dessutom tycker jag det är kul + att vi hade mat i kylskåpet som vi kunde värma upp..
Måste nog gå till doktorn *s*

Läste på aftonbladet om att min gud Foppa avbröt träningen och att han aldrig varit så nära slutet på sin karriär..
Åhh vad jag blev deppad..

Nu ska jag hoppa in i duschen..

kram

Jobbat kväll och nattpigg

Lördag morgon låg snön kvar på backen så Peter  skjusade mig till jobbet.
Tacksam !!
Söndag vaknade av att Peter ringde och väckte mig var bara upp och hoppa vi skulle ut till Vendelsö på lunch hos Peters syra med familj..
Var bara doppa huvudet i kallvatten och face it:)

image346


På väg.. Blev bara en snabbis då jag började jobba 14:00. Vi fick köttfärslimpa sås och potatis och till fika nån tårta..

Tog en jordgubbs te innan vi åkte mot jobbet med andan i halsen..

Kul att jobba kväll med Riina i dag:)
Jag ska ha studiebesök av hennes mammas kompis som också samlar på grodor:)

Kom hem och Ice var alldeles galen antagligen har husse varit jätte tråkig i dag då han plockat in alla krukor osv..

image347

Bus och benet:)


Kram


 


Så kom den första snön

Redan när jag vaknade i morse och var ute med Ice visste jag att denna dag inte skulle bli någon höjdare..
Vaknade med känslan av allt kändes fel.
Ryggen var inte vänlig i dag.. Molande värk hela tiden..
Jobbet gick bra..
Blev förvarnad om snö regn av nattpersonalen tänkte ja ja .. Kan åka helgen ut på moppen..
Kom hem släppte lös grisarna och beställde lite från panduro..

image344


Alla 3:)
Vid 12 snåret var jag på väg i säng.. Kunde inte slutat sämre denna dag.. Det snöar..


image345

Fy fabian.. Bor jag i norrland ella?
Var bara logga in på internet igen och kolla bustider i morgon bitti.. Och till min ICKE glädje så går bussen 07:05 och jag börjar 08:00. Kan det bli bättre än så här?
Fast nu lovade Peter att om jag inte kunde köra i morgon så skulle han köra mig:) Han är underbar mitt hjärta:)
Känns i alla fall inte kul med snö:( Fy böveln..

Kram


Stolt:)

Drömde konstigt i natt.. Å andra sidan var det inget som störde min natt sömn.. Var nog mer konstigt att jag kom i håg vad jag hade drömt.
Hade sket ont i höger arm.. Måste va träningsvärk efter bullbaket *s* Elvisp och bulldeg oj *s*
Skönt att få sova ut. Klev upp vid 12 tiden bus måste ut. Peter försov sig i morse och hann bara kissa bus..

image334

Varmt och skönt ute 13 grader. Fick lite vårkänsla över mig.
Men Ice vägrade bajsa.. hmm

image335

När jag kom hem pratade jag med mamma innan jag renbäddade och när man renbäddar blir det tvätt och då måste man tvätta. Hushållets kretslopp:) Satte igång tvätt och diskmaskinen i samma veva.  Man får se det så att när man har hus har man alltid nått att göra.

image343

Hjälpredan:)

Dom ringde från skandia och ville ha tag i Peter HALLÅ folk jobbar klockan 2 på dagen..
Mötte Jocke på gården var och lämnade deras post. Om exakt 1 månad i dag flyttar dom. Kommer kännas konstigt :/ I morgon åker de till värmland 06:15 gahh vad tidigt!!

Lagade potatis och purjolöks soppa vilket också Jonna och Jocke inspererat mig till :)

image336

Innan potatisen och purjon hamnade i kastrullen:)

image338

Färdig soppa:) Kom i håg att jag hatar laga mat.. Så lite stolt är jag över mig själv *s*
Efter maten blev det ur och inplockning i diskmaskinen.

image342

I väntan på tvättmaskinen spelade jag lite wii bowling.
Efter 2 omgångar var det utgång med bus igen nu 11,5 grader och bus bajsade *s*

image340

Charmören visar baken:)
När jag kom hem var det grisarnas tur att få sig rena burar. Vilket gick mindre bra då sågspånen inte skulle räcka till så det får bli lördagensprojekt..
Kollade in på anytime istället och kollade på det handlar om ett barn. En serie med 3 delar.  Handlar om sexuella övergrepp och misshandel av föräldrarna mot sina barn.
En tjej blev gravid när hon var 12 födde sitt barn när hon var 13 och adopterade bort det. 14 år gammal genomgår hon en abort. Far till barnet är hennes egen far.. Efter det sattes en spiral in.
Hon har stått 1 år i kö hos bup för att prata med någon.
Men hon anses inte vara i tillräcklig kris för att behöva hjälp..
Men hallå samhället??
Fy farao..

image341

Gjorde lite tvålar var ett tag sedan:) Blev lila med lavendel i vit och genomskinlig tvålmassa.
Ska beställa lite mer färg och nya lukter. Liljekonvalj tex så kan mamma få några med sin favvo doft..
Kollade Tilles resa igen på anytime.. Nu ska jag vara social med Peter:)

Kramis

RSS 2.0