Råttjakt

*skratt* Hörde nått prasslade i köket innan jag traskade mot jobbet i dag.. Antog att det var en råtta men kunde inte lokalisera den och såg inga synliga spår..
Jag åkte till jobbet.. Underbart väder ute.. Man blir riktigt glad av solen!!
Andra kvällen i rad mindre kul.. Men eftersom jag trivs med de jag jobbade med funkade kvällen utan större problem..
Ja sen pratade jag med peter som hade råttjakt.. *hmm* varav prasslet i köket.. Råttan hade försökt göra inbrott i proteinburken *s* vet inte om han försökte bygga muskler så han ska kunna bryta sig in i nån låda med mat nästa gång!!
Han hade tagit fram en tröja ur garderoben och upptäckte en fläck och såg nått röra på sig..
Faktumet var att råttan har bott i Peters garderob när han kollade kläder som han inte använd på ett tag låg det råttbajs och Ice knortar mellan varannan tröja nästan..
Hans garderob förvandlades till ett råttbo.. Råttan mötte i alla fall råttfällan inom ganska snar framtid och Peter har tvättat hela sin garderob.. Han har ju det han gör i morgon... *VIKA TVÄTT*
Råttan har knappast behövt anstränga sig för att få tag i Ice knortar de står ju precis utanför dörren till sovrummet!!!
Snacka leva lyxliv i en garderob.. *UHHHH*

pussis och kramis

Raj Raj

Var ute med några från jobbet i kväll. Var jag Saye och Anita som kom på det bara sådär  *skitkul* ska ut nästa lördag med :)

image609

Ulliz och Osiris tog 1½ timme på sig innan de kom och resten av oss höll fasen på att svälta ihjäl..
*Fint folk kommer först och dom andra sen ehh* nähä var det inte så det var  *s*
Ja ja när de väl kom åt jag i alla fall dip dip dip taco och vitlöksbröd.. Exotiskt  värre *s*
Bilden ovan är i och för sig från Falken men vi åt på O´leerys eller hur fasen dom stavar..

image607

Ulliz lagomt söt!! Bara för att bilden blev som den blev var jag tvungen att lägga ut den här *asg*

image608

Vi är ganska coola.. *ehhh* fråga mig inte vad vi håller på med:) Många sjuka bilder blev det under kvällen..
Vet inte vem som fotade med min kamera då halva av någon är borta *s* sen om det berodde på ölmängden eller nått annat vet jag inte ;)

image610

Här har Ulliz en lektion om läppglans eller var det om hennes brosk ärr hon pratade *ehh* minns inte så noga *s*
Tyckte synd om våra bordsgrannar snacka om att ge dem allergi chock!! Var både parfym handkräm läppglanser som vi höll på med *asg*
Lätt hänt i sminktösernas sällskap *ler*

image611

Skulle ta en helbild på töserna så man skulle se deras kläder, då kommer nån nisse som gubben i lådan och ställer sig brevid dem *ehh* ja här var man normal?? *NOT*

image612

Tina med matsedeln.. Fast jag undrar om honm inte spanade mer på drink listan:)

image613

Osiris och Kenta.. Finns 2 ord att säga om honom favoritbartender och Boten Anna *s* Han som ordnar festen nästa lördag by the way..

image614

Sen kom tiden då alla tagit en öl för mycket typ!! Och då ser det ut såhär *s* Vet inte riktigt vad Ulliz håller på med.. Kollar om Saye har armsvett kanske?? eller om hon har hål under armen eller skulle hon kolla om hon hade samma size på bh:n *asg*

image615

Anita jag och Saye om fotografen som fotar med halva huvuden *s* Eller var det Sayes frisyr som hade stökat till sig under kvällen och dom ville inte att den skulle synas på bild.. Vad vet jag ??
Ser ut som jag har värsta öl tävlingen.. *Lovar* alla var faktist inte mina *s*

image616

*Nynnar* Dancing queen young and free.. Killen till höger är dj på kentas fest :)

image617

Syns ju vilka i gänget som är trogna bloggare *asg* Till och med tar bilder när vi fotar varandra *s*

image618

I väntan på taxin.. Klämde in oss alla 5..

image619

Och dumpades av 1 efter 1 *s*

*skratt* men kul hade vi och jag är övertygad om att nästa lördag blir lika kul:) Sen att de flesta av oss mådde mindra bra idag är knappast ett problem i morgon *s*

ses


Vår känslor

Vaknade i morse av att Peter tryckte upp min tomatplanta i ansiktet och med ett leende säger den har tittat upp *ehh* jaha.
Klart jag blev glad av att fröet börjat gro men i ansiktet nyvaken var det inte speciellt spännande! Bara för att han gick och la sig 11 i går och varit vaken i 3 timmar behöver det inte betyda att jag tycker det är lika upphetsande att se att fröet grott..

image604

Masade mig ur sängen och insåg att det var strålande vackert ute. Peter åkte och spelade golf och jag tog med mig kameran och bus på vår jakt..
Hittade några snödroppar :) så nu är det vår..
Vart var vintern??
Dax att plocka fram moppen igen.. Kunde ju ha kört i stort sett hela vintern om jag velat men man vet aldrig tidiga mornar och kalla kvällar!!

image605

Våren är här:)

Alltid samma känsla när det börjar vara ljusare på kvällarna, solen börjar värma, man börjar planera sommaren man blir gladare. *ehh* kanske kan det kallas vårkänslor?? Tacksam för svar *s*
Plockade en droppe och gick över till svärmor med den som bjöd mig på kaffe och samtalet gick förståss i fröer blommor och fiskars tecken.. Tur det annars vet jag inte riktigt vad vi 2 skulle prata om...

image606

Bus hos grannen!! Lagomt nöjd över att behöva vara med på bild!!

Gick hem och pysslade med blommorna gick igenom vad jag har för fröer och insåg att jag har massor.. Kommer se ut som en grön djungel här när jag satt alla fröer jag vill så:) Inte mig emot i och för sig.. Skulle vi´ja bo i ett växthus!!

Natten till fredag hörde jag hur det levde om i köket, tänkte nu är Ice i lådan och letar ben.. Men nej han låg och snarkade i hallen.. Lokaliserade ljudet och ser en ringlande råttsvans bakom kryddburkarna.. Han upptäcker mig och försvinner fort som fasen bort.. Han satt och åt på dipp pulver till chips och krydd ettiketer..
Nu vet jag i alla fall vart dom kommer in!!
Vill inte ha massa natt besök!!
*Usch* äckliga levande ting även om de är söta vill jag inte ha dem i köket!!

I torsdags hittade dom en 40 årig man död i ett dike i närheten av jobbet.. Lite läskigt!! Eftersom man inte hört mer om det var det troligtvis en naturlig död men i alla fall.. Jag skulle ha hoppat ur brallorna om det var jag som hittat honom!! Hittades tydligen tidigt på torsdag morgon i ett vattenfyllt dike! 2 barns pappa.. Hemskt ju!!

I kväll är det "mellis" melodifestivalen. Ganska ointressant att kolla på egentligen då det bara är skräplåtar med i år.. För varje år blir det bara sämre och sämre eller kan det vara så att det är jag som blir äldre och äldre?? Eller är det så att det inte är lika intressant för mig nu som när jag var yngre!! Lämnar frågan obesvarad!!
Det var bättre förr då det var en stor mellis och de flesta låtarna var bra!! Nu är det massa deltävlingar då det mesta är skräp!!
Min åsikt ni behöver inte hålla med!!


Ja ja nu ska jag sluta babbla och återgå till travian en stund..
*kräver hämd för plundring av min miniby* *s*

C:U all again

Middag hos Verra

Vaknade i morse och denna dag agerade jag telefonväckning *s*
Skönt att det inte alltid är jag som väcks:)
Resan med tanten som jag gjorde var ju allt mindre än rolig.. Tanten nervös och ville bara hem.. Väntan på taxi, inga dörröppnare osv tog musten ur oss..
Väl hemma fick jag äntligen lunch vid 3 tiden.. Socker nivån var inte hög vid den tidpunkten och öronen höll på att ramla av *s*
Efter jobbet promenixade jag till Verra hon skulle bjuda på middag :)
Kul att ses var ett tag sedan:)
Middagen var supergod grytbitar med wokgrönisar och ris till:)
Verra kommer tycka jag är elak som lägger ut denna bild på henne men tog bara 2 och denna är den bästa *ehh*
Ha överseende med att hon är förkyld :)

image603

Efter att vi suttit å babblat och gäspat ett tag båda 2 insåg jag att om jag inte ska hamna i Fittja eller Norsborg borde jag röra mig mot bussen:)

Ler stolt inte alla som får julklapp den 20 februari *s* Jag och Verra brukar ta det året efter..
Tack gumman blev jätte glad dina ligger kvar här hemma:)

När jag väl var hemma mötte en glad bus mig vid bussen:)

kram

Ledig dag

Shit vad jag var pigg i morse *ehh*  Nu var jag inte helt ärlig kanske..
I vilket fall som helst blev jag väckt av telefonen.. *irriterande* Ne det var inte irriterande och jag sov ett tag till *ler*
Förmiddagen försvann lika fort som den kom:)
När jag väl masat mig ur sängen skulle jag vara duktig och göra en massa.. Fastnade i travian och på msn ett tag..
Men sen jädrar *s* Tur man har självdisiplin när man väl sätter i gång *ehh*
Har städat, tvättat, bytt på grisarna, pysslat om blommorna osv.. Bara en vara dag..
Plockade ut köttätande växterna ur kylskåpet *ehh* ja de skulle stå där 1½ månad innan man skulle plocka ut dem.. Så nu har de fått vatten och husväggarna tillbaka :)
För er som bara har platsväxter hemma kan jag lägga ut en bild på vad jag menar med väggar:)

image599

Här inne bor mina köttätande frön eller frön som ska bli köttätande växter:) Bor en orm där med han följde med på köpet *s*

Var ute och luftade mig på kvällskvisten och slogs av att himlen var så vacker.. Tror en kompis ;) fått mig att faktist titta sig omkring och inte vara så självupptagen alla gånger..
Att bara njuta av att bara vara och se allt runt omkring mig!!

image600

Tack :)

I morgon ska jag till Verra Berra efter jobbet och käka middag:) Hon har bott här ett tag och vi har inte lyckats para i hop vår fritid än *s* Men det ska bli kul att träffa henne!! Jag och Verra har gått i samma klass mellan 6:an och 9:an.. Vi vart inte direkt vänner så där pang bom men vi har haft kul på vägens gång *ler*
Jag ska se till att jag har kräm till kameran Ulliz så att den inte svälter *s*

Någon här hemma tränade och blev grinig när jag tog kort..

image601

*ehh* ja..

Hur kan en hund veta att han är med på bild?? Ice vänder bort huvudet så fort jag kommer med kameran numera eller hör klicket av kameran..
Vet inte om det är för att jag klätt ut honom sen har var liten och skrattat för att han varit så sött eller om det är att han irriterar sig på blixten..

image602

Nä nu ska jag vara social..

kram

Dagens goda kattgärning

Tog bussen och glömde hoppa av på huddinge sjukhus. Satt i andra tankar.. Insåg när jag landade i huddinge att det var 20 minuter tills bussen skulle gå.. Kallt som fasen ute så jag drog åt jackan och gick till jobbet. Ångrade bittert att jag lämnat vantarna hemma och att jag valt byxorna jag fått av Ulliz som är fulla med hål *ehh* mindre smart av mig.. När jag kom till jobbet var benen som istappar och händerna som 2 frysta blåbär och för att inte tala om öronen *AJJJ*
Där möter jag Kerstin som har fullt sjåå med att inte släppa in kattungen som så gärna vill komma in.. Den var där i går med!! Jag plockar upp kattungen i famnen och ser ett telefonnummer på halsbandet.. Vi ringer men Kerstin uppfattar mig fel och ringer helt fel *s* Dom måste trott vi var galna.. Halv åtta en lördagmorgon ringer någon som säger att dom har deras katt *ehh* Vi har ingen katt..
Vi försöker igen denna gång blir det åsså fel. Hon i luren säger jag har katter men jag tror alla är hemma. Hon räknar dem och alla är där.. Jag och Kerstin ger upp och går in och byter om..
När vi kommer upp står kattungen och krafsar på ytterdörren med båda tassarna.. Vi försöker igen.. Då svarar lillmatte som blir överlycklig.. Vi pratar med lillmattes mamma och hon ska genast komma och hämta katten.. Jag tycker synd om kattungen så jag tar upp den i famnen och går omkring med den, inte helt lätt med en sprallig kattunge som tycker precis allt är roligt!!
Kan inte släppa ner henne heller då huskatten förmodligen inte skulle bli helt nöjd av av att få besök!!
Hon är ju RÄTT så gammal och van att vara damen  på täppen *ler*
Matte kommer strax efter och säger att lilla damen hade varit borta sen i går morse:)
Hon tyckte det var jätte gulligt att vi hade ringt och var jätte tacksam över det..
Så vi började dagen med dagens goda gärning *ler*
Sen flöt dagen på ungefär som vanligt!!

Min Travian by har fått en bäbis *ehh* ja ja vissa förstår mig i alla fall ;)

kramis


Uppbloggad

Börjat ligga på latsidan med bloggandet.. Ja ja man kan inte hinna med allt!!
I förrgår lagade jag mat *klappar mig själv på hövve* Inte min starkaste gren i os *s*
Ska visa en bild på min kyckling gojs *ehh* med quinna stavas det så??

image595

*ehh* såg ju mindre gott ut på bild :)
I går var det alla hjärtans dag inte för jag är någon stor fan av det.. Då jag tycker man kan fira att man är kär vilken dag som helst..
Tycker inte om alla dessa måste dagar.. För mig räcker det med en lapp på bordet om nu den man är tillsammans med gärna vill göra något denna dag:)
Min söta mamma hade skickat denna till oss:)

image596

När jag var ute och gick med bus tänkte jag på att min mamma i alla år alltid skickat gelehjärtan eller ett kort på alla hjärtans dag och när jag kom hem hade hon skickat denna..
Saknar henne!!

image598

Det här åt vi i går..

Tänker inte nämna mer än att Modo inte har tur i hovet!! *SLUTPRATAT OM DET!! *
ett ord om det Jocke och du åker på en smäll..

Hade telefonväckning i dag trotts det var jag sen till jobbet..
Var då inte mitt fel då den ena bussen missade den andra:) Till jobbet kom jag i alla fall. Trodde de hade lagt ner verksamheten då ingen svarade någonstans:)
Jobbade med Saye Kerstin och Halimo det var en riktigt rolig kväll..
Inte mycket rigningar förutom från min egen sida då:)
Fast det var inte mitt fel telefonen hakade upp sig och ringde upp av sig själv *ler*
Tänker inte lägga in nån bild om hur mitt hår såg ut i morse *s*
Så det blir bara ätbara saker på min blogg i dag *s*

kramis alla som läser






En blogg utan innehåll

Hemkommen från jobbet, jobbat kväll har faktist inte så mycket vettigt att blogga om.
Helgen ledig lördag och söndag..
Återhämtat mig efter en jobbig vecka.. Den var verkligen jobbig..
Ja ja ny vecka nya mål *s*
Å till att börja med har den börjat bra..
Väcktes av min kompis som fick höra mig knorrandes kliva motvilligt *ehh* ur sängen..
Möttes i alla fall av sol ute :)
Sol ute sol inne sol i hjärta sol i sinne!!
Var frikadeller i soppan till middag på jobbet.. *Hmm* udda kombination!!  Åt soppan utan frikadeller.. Köttbullar i soppa.. Å andra sidan är jag lite pipig över mat!!

Frågade sambon om han ätit frikadeller nån gång??
Han sa det tror jag
Brukar man ha dom i blomkåls soppa undrade jag.
Nä men i nyponsoppa svarade han..
Jag tittade på honom och sa va?
Han nähä..
Jag svarade man kan väll inte ha köttbullar i nyponsoppa..
*uhh*
Antar att han tänkte på nått annat!!
Hoppas det i alla fall!!

Klippte klorna på alla djuren i helgen.. Bus lagomt lycklig när jag råkade klippa honom i klon!!  Å andra sidan kände han inte så mycket då det var extraklon som han inte har nån känsel i..
Bild på Narnia nyklippt!!

image593

Alltså klorna:)
Kollade gamla bilder i helgen!!
Hittade denna:)

image594

Vilda saga om Frillan!! Mina små gryn!! Dom var verkligen bästa vänner!!
Frillan låg och försökte värma Vilda saga när hon var på väg att gå bort :(

Ja nu har jag inge mer å svamla om!!

Pussar och kramar

Glömde säga Lillan vs Råttan 1-1..  Mer än så kan nog inte ställningen bli:) Råttan har flyttat till råtthimlen! Ochj Lillan har flyttat in bakom micron *ehh*

Och

Mina zebraziklider har fått yngel igen!!

Råttan vs Lillan 1-0 till råttan

Väntade på bussen i morse och blev upp plockad av Anneli på 2:an:)
*Usch* i dag var det en sån där lång dag.. Riktigt riktig lång dag med gamlingarna som inte alls ville som vi..
Lite folk var det åsså fast Tina hoppade in som stand by *s* fast hon då för tillfället har ett annat jobb *ler* Tack gumman!!
Kunde kompa och kom i väg.. Åkte med Tina till Huddinge c och hann precis med bussen..
Min sitter vet vad som hände sen *s* tack för omtanken *ler*
Kom hem och hade en fight  med en galen råtta..  Den ****** satt bakom micron och åt på en knäckemacka.. Höll på bli galen av ljudet.. Helt hysterisk var jag och Peter svarade inte.. Visste inte vad jag skulle hitta på.. Slog av sopen för att skrämma råttan men nej då den satt kvar bakom micron och mumsade vidare..
Till slut tittade fan skapet fram och bara stirrade på mig!!
Började fundera på om han flyttat in där bak!!
Fast den var rätt söt men inte bakom min micro...
Djurvän är man men vill inte ha den boendes där!!
När Peter kom hem hade råttan  flyttat den kändes sig väll inte välkommen i sin nya bostad.. Tack och lov för det!!
Stor skurade hela köket!!
*Usch*
Skickar snart bus på dem.. *ehh* taskigt hot då han inte bryr sig om djur som är mindre än en giraff.. Bryr sig inte om mindre djur..
Marsvinen tycker han är as trista vet inte va han ska göra me dem.. *s*

Ledig i helgen *BIG SMILE*

kram på alla

Hundhår och lavendel

Var helt slut överallt när jag kom hem i går.. Mbl förhandlingen tog knäcken på de flesta.. *ehh* i alla fall mig och chefen.  Totalt körd i hövve blev man!!
Ledig i dag tack och lov!! Fast å andra sidan har bara 1/4 del av skallen funkat idag..  Somnade på soffan i går efter duschen skulle bara vila 5 minuter och vaknade vid 4 i morse..

image585

Vaknade av att detta monster låg och sprattlade *s*
Han är charmig i alla fall i bland.. På denna bild är han ju mindre söt..
Klippte klorna på honom i ren tristess.
Han har 6 klor på baktassarna 2 extra.. och dessa 2 blir som små get horn snabbt...
När dom är nyfödda kan man knippsa bort dem utan att de gör ont men eftersom hans mamma aldrig mått dåligt av sina extra gjorde aldrig uppfödaren det..

image586

Ice med kloklipparen *ler* (big fot)

Spelade travian en stund och saknade mitt öde ..
Traskade ut med bus:) skönt å komma ut i friska luften.. Gick och funderade på allt och inget.. Och insåg att jag saknade Kicki.. Vår ssk som är sjukskriven.. Å när vi ändå inne på det ska jag komma i håg och fråga Eva om jag inte ska klippa klorna på deras marsvin snart :)
Skönt och rensa hjärnan i bland *ler*

image587

Orkade inte lägga in nån bus bild.. Då han alltid är med på bild *s*
Här är grannhuset som man ser från våran garage uppfart  *s* Fast denna bild är tagen från ett annat håll.

image589

Så här såg bus ut efter promenixen!!
Sen åkte bus in i duschen vilket han var mindre lycklig över.. Han har inget emot att bada men duschen är mindre kul.. Han går  i alla fall in och sätter sig där snällt:)

image590

Så nu är han ren och fin och får minsan lära sig gå på toa när han är nödig.. Han kan ju inte gå ut och bli lortig om tassarna..

image591

Gjorde lite tvålar .. Dom gröna är till Tina de är mysk  *s*  Dom lila är lavendel..
Var länge sedan nu..

image592

Hoppade in i duschen och kom ut och insåg hur mycker jag hatar att ha lockigt hår....
Nu ska jag bara dega innan jag ska i säng..


pusssssssssssss

En dag på jobbet

Vet inte hur jag ska blogga i hop denna dag?? Vaknade klockan 8 och hade sååååå ont i ryggen var bara att kliva upp å se glad ut..  Ville så gärna sova mer men det gick inte..
Å vinter skulle det tydligen bli i februari fast å andra sidan så har det mesta smält bort *yes* jag är verkligen ingen snömänniska.. Åhh andra sidan beror det på med vem och vad!!  Att bo i en snöboll skulle va kul :) Lite svårt att tända ljus blir hål i taket.. Någon sa att man kan smörja in sig *ehh* nä glöm det..
å äta säl *usch* glöm det åsså.. Bara så vidrigt!!

image578

Skrapa bilen är ju inte direkt det roligaste man kan göra i snön :)

Kom till jobbet

image580

Här bor jag höll jag på att säga *s* i bland känns det så:)
Vad jag nu skulle ta bild på denna vette tusingen *s*

image581

Jag och Saye åt medans vi väntade på att kaffet skulle koka:) Båda började 13.. Lång dag hoppades att kvällen skulle bli lugnare än i fredags.. Visst är hon söt med haklapp *s*
Vi åt fiskgryta med potatis :)

image582

Tog även kort på min älskling Felizia alias Flizan eller stavades det allians Flizan *s* Denna dam har bott hos oss längre än alla andra!! En riktigt krut tant  med världens vackraste kattögon *s*
Hon är riktigt riktigt gammal:)
Måste ju lägga ut en till bild på denna vackra dam :)

image583

Liten men tuff *ler*

Kvällen flöt på inte alls lika mycket rigningar som i fredags.. Men tycker dock det var lite pinsamt att brandlarmet larmade igen bara pga frysen.. Är snart bästa polare med brandmännen!! Hej välkommen ni har väl inga bränder att ta hand om det larmar från frysen ..
Denna jädra frys!!

image584

Hmm kan man tro att hon har varit fotomodell?? Man börjar ju fundera eller så är detta mode nästa inne fluga *asg*
Saye skulle inte prata med mig mer om jag la in denna bild på min blogg men den risken tar jag *s*

Väl hemma spelade jag travian *ehh* nähä!! Tur man har sin favvo sitter som håller ställningarna när man jobbar *ler* samma allians?? *ehh* det missade jag:)
Å andra sidan regler är till för å brytas *s*

kramis alla som vill ha en :)

sov tider??

Mina sov vanor är rubbade.. Vet inte varför jag börjat vakna 4 eller 5 på morgonen och varit jätte pigg..
Sen när klockan börjar bli mot åtta så är det inte lönt att gå och sova igen.. Börjar ju jobba 13 i dag..
När jag i alla fall var vaken så spelade jag lite travian och attackerade lite..
Sedan vaknade en kompis på msn så jag attackerade honom mitt i frukosten *ler*
Får skylla sig själv han attackerade först *s*
Surströmming vs kaffe *asg*
And the winner is Kaffet!!

Efter duschen traskade jag ut med bus för att hämta posten och när dörren slog igen och jag öppnade den såg han ut såhär *ler*

image577

Typ nått hade du tänkt lämna mig här?? Herrn börjar bli grå i skägget *s*

Nu ska jag gå och möta dagen med ett leende *ler*
Ska förbi banken först!!

Kanske bara kanske bloggar mer i kväll..

Kramis

21:50
Bax hemma igen efter en minst sagt ringande kväll.. Ringer fortfarande i öronen *s* Jaha är det det som kallas tinitus *s*
Dagen blir minst sakt frustrerande lång när man vaknar så tidigt på morgonen.. Så i morgon ska jag sova  till halv 7 *ler*
Har inte så mycket att blogga om så jag kan väl yra lite. Ganska tom i hövvet efter att ha varit vaken i 18 timmar :) Fast det låter inte speciellt mycket då vissa pass på jobbet är 13 timmar. Jag har ett sådant i slutet på denna period. 7-21 och det godtar jag på mitt schema jag som är fackombud.. Fy på mig!! Ska lägga in 2 dagars ledigt efter det :)
I morse när jag var så där lagomt uttråkad och inte riktigt visste vad jag skulle hitta på spelade jag bingo på nätet *asg* Börjar man bli gammal eller var det för att jag slapp tänka *s*
Jag har inte kommit på svaret men en dag kanske jag gör :)
Får fråga mitt öde *ler*

kramis

RSS 2.0